Adverteren

Communiceer op laagdrempelige wijze met de inwoners van de zuidelijke Gelderse Vallei.

Een spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars… Stuk voor stuk voorbeelden van hoe u kunt adverteren op tv via XON, of vanaf 2023 op de radio via 1vallei.

Veel lokale klanten zijn al bekend met adverteren via de lokale zenders. Zij kiezen voor ons vanwege het goede bereik, onze multimediamogelijkheden en onze link naar de directe leefomgeving van de kijkers en luisteraars.


Waarom adverteren bij XON en 1vallei?
Steeds meer mensen ontdekken de kracht van reclame op lokale tv en radio. Onderzoek uit 2019 toont aan dat mensen lokale media vaker gebruiken om aan informatie over hun omgeving of woonplaats te komen dan regionale media. Daarnaast is het maken van reclame op de lokale omroep verrassend goedkoop vergeleken met bijvoorbeeld via gedrukte media.


Krachtige boodschap via XON en 1vallei
Met een commercial op XON en (vanaf 2023) 1vallei komt uw boodschap krachtig over. De reclameblokken draaien de gehele dag mee en uw tv-commercial wordt zelfs eenmaal per uur uitgezonden. Kijkers zullen uw commercial zeker opmerken!


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-40465713, of stuur een mail naar reclame@1vallei.nl

De nieuwe lokale publieke media-instelling voor de gemeenten Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Woudenberg

Volg ons

© Stichting Omroep 1 Vallei. Alle rechten voorbehouden. Powered by XON.